Peste 50.000 de oameni au scandat impotriva lui Dragnea si a PSD

Partidul National Liberal si presedintele Klaus Iohannis – demonstratie de forta in Piata Victoriei. Piata Victoriei a gazduit sambata un miting al PNL de lansare a candidatilor pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. La evenimentul PNL au participat presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si liderii si candidatii PNL. Klaus Iohannis a subliniat importanta referendumului pentru Justitie convocat odata cu alegerile europarlamentare. Un vot pentru PNL si votul DA la referendumul pentru justitie au fost principalele mesaje ale presedintelui si ale liderilor liberali prezenti la mitingul PNL.

Mitingul PNL a reunit peste 50.000 de sustinatori in Piata Victoriei, cu ocazia lansarii candidatilor liberali pentru europarlamentare. Vorbitorii au atacat in multe ocazii Guvernul Romaniei si majoritatea parlamentara, acuzandu-i ca au ratat guvernarea si ca au facut legi pentru a-i scapa pe coruptii din PSD si ALDE de dosarele penale.

Rares Bogdan, candidatul aflat pe locul intai pe lista PNL pentru europarlamentare, a subliniat ca Romania nu este a celor de la putere. „Romania este a tuturor romanilor care isi educa copiii in spiritul dreptatii, al respectului si al credintei in Dumnezeu. De doi ani si jumatate, socialistii lui Dragnea se ocupa doar de drepturile infractorilor, doar de drepturile puscariasilor”, a mai spus candidatul PNL.

Rares Bogdan a promis celor prezenti in Piata Victoriei ca toti cei vinovati de abuzurile din 10 august 2018 vor plati. Rares Bogdan a intarit faptul ca echipa PNL pentru europarlamentare va lupta la Bruxelles pentru lucruri concrete pentru Romania si romani. „Vrem sa marim subventia in agricultura pana la media europeana. Vrem sa anulam toata birocratia care blocheaza absorbtia de fonduri europene”, a incheiat Rares Bogdan.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a spus ca anul acesta se implinesc 30 de ani de la Revolutia din 1989. „Revolutia nu s-a terminat. In anul acesta, la 30 de ani de la Revolutie, avem misiunea sfanta sa finalizam Revolutia si sa readucem Romania romanilor liberi, romanilor cinstiti, oamenilor muncitori, oamenilor corecti, oamenilor care isi iubesc tara, oamenilor care vor ridicarea acestei tari”, a adaugat presedintele PNL.

Klaus Iohannis – „PNL are cea mai tare echipa, cu cei mai buni candidati”. „Va astept la referendum!”

Presedintele Romaniei a afirmat in debutul discursului sau ca este nevoie ca romanii sa fie bine reprezentati in Europa, de aceea este nevoie de echipa candidatilor PNL. El a catalogat lista PNL ca fiind cea mai tare echipa pentru Parlamentul European si a afirmat ca Partidul National Liberal va castiga aceste alegeri.

Presedintele Romaniei a criticat guvernarea PSD, catalogand-o drept esuata, si a acuzat-o ca nu si-a respectat promisiunile din campania electorala: „PSD ne-a promis marea cu sarea. Si ii intreb pe pesedisti: unde sunt spitalele promise? Zero! Unde sunt autostrazile promise? Zero! Unde este bunastarea promisa romanilor? Zero! PSD a venit la guvernare nu sa rezolve problemele romanilor, PSD nu este interesat de romani si Romania, PSD este interesat sa-i fie bine lui Dragnea”, a afirmat presedintele Romaniei.

Klaus Iohannis a subliniat ca de 2 ani si jumatate, PSD vrea sa ingenuncheze Justitia romaneasca si ca singura solutie pentru blocarea atacurilor impotriva independentei justitiei este votul DA la referendumul convocat pe 26 mai.

Presedintele Romaniei a rostit de pe scena mitingului PNL cele doua intrebari aflate pe buletinele de vot pentru referendum. Toti sustinatorii aflati sambata in Piata Victoriei au raspuns afirmativ la ambele intrebari. „Dragii mei, poftiti la vot! Dati un raspuns, ferm, clar, puternic acestei guvernari PSD-iste esuate. Eliberati Romania! Va astept pe toti la vot pe 26 mai. Pentru Romania, pentru viitorul Romaniei, la vot!”, a incheiat presedintele Klaus Iohannis.

Sursă: ziare.com