Partidul Național Liberal și președintele Klaus Iohannis, miting cu peste 50.000 de susținători în Piața Victoriei

Piața Victoriei a găzduit sâmbătă un miting al PNL de lansare a candidaților pentru alegerile europarlamentare și referendumul din 26 mai. La evenimentul PNL au participat președintele României Klaus Iohannis și liderii și candidații PNL.

Mitingul PNL a reunit peste 50.000 de susținători în care vorbitorii au atacat în multe ocazii Guvernul României și majoritatea parlamentară, acuzându-i că au ratat guvernarea și că au făcut legi pentru a-i scăpa pe corupții din PSD și ALDE de dosarele penale.

Rareș Bogdan a afirmat că echipa PNL pentru europarlamentare va lupta la Bruxelles pentru lucruri concrete pentru România și români. ”Vrem să mărim subvenția în agricultură până la media europeană. Vrem să anulăm toată birocrația care blochează absorbția de fonduri europene”, a încheiat Rareș Bogdan.

Președintele PNL Ludovic Orban a spus că în acest an, la 30 de ani de la Revoluție, ”avem misiunea sfântă să finalizăm Revoluția și să readucem România românilor liberi, românilor cinstiți, oamenilor muncitori, oamenilor corecți, oamenilor care își iubesc țara, oamenilor care vor ridicarea acestei țări”.

Klaus Iohannis: ”PNL va câștiga alegerile europarlamentare”

Președintele României a criticat guvernarea PSD, catalogând-o drept eșuată, și a acuzat-o că nu și-a respectat promisiunile din campania electorală: ”PSD ne-a promis marea cu sarea. Și îi întreb pe pesediști: unde sunt spitalele promise? Zero! Unde sunt autostrăzile promise? Zero! Unde este bunăstarea promisă românilor? Zero!” Klaus Iohannis a subliniat că de 2 ani și jumătate PSD vrea să îngenuncheze Justiția românească și că singura soluție pentru blocarea atacurilor împotriva independenței justiției este votul DA la referendumul convocat pe 26 mai. ”

Președintele României a afirmat în debutul discursului său că este nevoie ca românii să fie bine reprezentați în Europa, de aceea este nevoie de echipa candidaților PNL. El a catalogat lista PNL ca fiind cea mai tare echipă pentru Parlamentul European și a afirmat că Partidul Național Liberal va câștiga aceste alegeri.

Sursă: alegerieuroparlamentare.digi24.ro