Autoritatea Electorală Permanentă devine pe zi ce trece o nouă filială a PSD.

Autoritatea Electorală Permanentă devine pe zi ce trece o nouă filială a PSD. După ce PSD și-a instalat propriul președinte la șefia AEP, acum dorește să angajeze toată clientela de partid la această instituție.

Prin noile propuneri ale președintelui AEP, aproape că se va dubla numărul de funcții, de la 295 la 520. AEP are șansele să devină astfel un nou ”DGASPC-Teleorman”. Președintele AEP a venit în fruntea autorității pentru a apăra interesele PSD și pentru bani, nu pentru a gestiona corect alegerile din România. Drept dovadă stă solicitarea de a primi o diurnă de 2% pe motiv că nu este din București, iar banii către PSD vor curge fără probleme. În plus, a concentrat toată puterea în propriile mâini. Vicepreședinții nu mai au nicio responsabilitate, vor fi marginalizați și forțați să accepte decizii la care nu pot fi parte.

Ce garanție vom avea că următoarele alegeri vor fi organizate respectând legea?

Ce garanții vom avea că anchetele începute de autoritățile de control ale statului în legătură cu cheltuirea de către PSD a banilor proveniți din subvenții nu vor fi îngropate definitiv de această armată de partid?